ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Alumnat i professorat de 6è participen a les segones jornades esportives
PUBLICAT Divendres, 02.06.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
jornades esportives - professorat

S'ha celebrat per segon cop aquesta iniciativa del professorat d'educació física de les escoles de Canet. L'objectiu és unir els i les alumnes de 6è de primària de tots els centres en una jornada esportiva i de joc compartit. La intenció és consolidar-ho i poder-ho anar ampliant a tots els cicles educatius. 

La regidora d'Educació en funcions, Rosabel Madrid, ha volgut acompanyar-los i els ha lliurat, en nom de l'Ajuntament, un diploma personalitzat de participació i un pin modernista.


Les dues escoles públiques, Misericòrdia i Turó del Drac i la cocertada FEDAC Canet i FEDAC Yglesias, s'han trobat al camp de futbol municipal per celebrar les segones jornades esportives. 

Ho ha fet l'alumnat de 6è de primària i han passat la jornada del dijous 1 de juny practicant tot tipus d'esport. La intenció és abarcar els esports més populars, com ara el futbol, el bàsquet o l'hoquei, amb aquells menys coneguts, com són el colpbol, el dachball i el pitxi. El professorat d'Educació física ha estat acompanyat de les tutores dels cursos de 6è. 

La calor que ja comença a fer, s'ha fet més suportable gràcies a la fruita que ha aportat l'Escola Misericòrdia i que ha compartit amb tot l'alumnat. 

Les primeres jornades esportives es van fer abans de la pandèmia i no es van poder continuar per motius sanitaris. Amb aquestes segones és vol marcar de nou l'inici d'un projecte col·laboratiu entre els centres públics i concertats de primària, que pugui anar-se ampliant a tots els cicles. 

L'Ajuntament els ha lliurat un diploma de participació i un pin modernista. 

jornades esportives 2023  jornades esportives 2023

Diplomajornades esportives

Diplomajornades esportives

Fitxer: Diploma_en_blanc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 200.25 kB

^