ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament obre consulta ciutadana per a l'elaboració del Reglament de recàrrega de vehicles elèctrics
PUBLICAT Dilluns, 06.02.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Vehicles elèctrics

Les aportacions ciutadanes s'han de fer a través del Registre General de l'Ajuntament. El termini és de 10 dies hàbils des de la seva públicació. És a dir, fins al 22 de febrer de 2023. 


L'Ajuntament ha iniciat l'elaboració d'un Reglament que reguli d’ús del servei de recàrrega de vehicles elèctrics i/o híbrids endollables al municipi.

Com que la normativa vigent en matèria de transparència i concretament la Llei 39/2015 d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP) al seu article 133, estableix que s'ha de facilitar la participació de la ciutadania en l'elaboració de normativa i reglaments. I també es pronuncia en aquest mateix sentit la Llei de Transparència i accés a la informació pública, que estableix a més a més, que cal que la informació es faci arribar de manera entenedora a la ciutadania. Podeu fer les vostres aportacions a través del Registre General de l'Ajuntament. El termini acaba el 22 de febrer de 2023.

Aquí teniu la Memòria elaborada per la comissió d'estudi del Reglament, que ara se sotmet a consulta pública:

Memòria reglament vehicles elèctrics

Memòria reglament vehicles elèctrics

CATCert certifica que en data 06-02-2023 13:53:32 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 150.29 kB

Normativa en curs

^