ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Renovat l´enllumenat de la zona del polígon i de Via Cannetum
PUBLICAT Dilluns, 09.01.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

enllumenHan finalitzat les obres de renovació de l’enllumenat del polígon industrial i de Via Cannetum. Aquesta actuació, que s'ha realitzat durant el mes de desembre 2022, ha consistit en la substitució total de les lluminàries existents amb làmpades de vapor de sodi d’alta pressió per noves lluminàries amb tecnologia LED.

En total s’han canviat 127 unitats de llum, la qual cosa suposarà reduir considerablement el consum energètic. Concretament, l'Àrea de Serveis Tècnics calcula que amb aquest canvi hi haurà un estalvi de consum de 65.800 kWh/any. Això suposarà un estalvi econòmic de 10.500 €/any i un estalvi ambiental de 21 tones CO2/any.

La renovació de l’enllumenat en aquesta zona ha anat a càrrec de l’empresa Electricitat Boquet, SL  per un import de 26.004,72 €, 25.000,00 dels quals han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Durant aquesta legislatura, l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament està canviant a llums LED la gran majoria d'enllumenat municipal. Això permet reduir el consum energètic, reduir la contaminació lumínica i reduir també les emissions de CO₂.

imatge per notícies enllumenat

 Informació relacionada NOTÍCIA | Comença la renovació de l'enllumenat públic de la carretera N-II

^