ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
250 persones visiten la Sala Odèon del TMC
Més endavant, es tornarà a oferir a la ciutadania la possibilitat de poder visitar la Sala Odèon.
PUBLICAT Divendres, 21.10.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Portada visita obres batx arts escèniques

Escales Batx EscèniquesEl passat dissabte 22 d'octubre, l'Àrea d'Urbanismeva organitzar quatre sessions de visites d'obres a la Sala Odèon del Teatre Municipal de Canet de Mar (TMC).

En total, 160 persones que formen part de les entitats Sàlvia, ACPO i de l'Esplai de la Gent Gran de Canet van poder conéixer en quin estat es troba la sala gran del TMC. També es va programar una visita amb les treballadores i els treballadors de l'Ajuntament.

El passat divendres 21 d'octubre al matí, els i les 90 alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de la modalitat d'Arts Escèniques de l'Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar han visitat les instal·lacions de la nova Sala Odèon del Teatre Municipal.

Acompanyats d'en Jaumet de Comediants i del regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet l'alumnat ha pogut veure en quin punt es troben les obres d'aquest mític espai.

Com si fossin artistes a punt d'actuar, els i les joves han pogut conèixer el conjunt d'instal·lacions, espais i les oportunitats que oferirà la sala gran del TMC un cop estigui inaugurada.

Més endavant, es tornarà a oferir a la ciutadania la possibilitat de poder visitar la Sala Odèon.

general visita obres

visita entitats

^