ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest dissabte 27 d´agost, tornem a pacificar el centre del poble
S´ha modificat lleugerament l´horari de tancament del carrer i, en aquest cas, es farà de 10 a 13 hores i de 17 a 20:30 hores
PUBLICAT Dimecres, 24.08.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
card tall buscarons 27 agost

Aquest dissabte 27 d’agost, es tornarà a tallar el trànsit de vehicles a la riera Buscarons de Canet de Mar per fomentar l’augment de vianants a la zona comercial del poble i impulsar la compra, la visibilitat i l’accés a les botigues del municipi.

L’Ajuntament continua endavant amb la prova pilot de pacificació que es va iniciar el passat dissabte 13 d’agost per poder crear nous espais en el nucli antic del poble on els vianants puguin ser els protagonistes. Per aquest motiu, tal com estava previst, aquest dissabte 27 d’agost es tornarà a tallar el trànsit rodat de vehicles a la riera Buscarons.

S’ha modificat lleugerament l’horari de tancament del carrer i, en aquest cas, es farà de 10 a 13 hores i de 17 a 20:30 hores.

El tram de riera que quedarà a disposició dels vianants serà el mateix que en la passada edició: des del Xamfrà de les Rieres Gavarra i Buscarons i fins al Carrer Gram (Plaça Papallona).

Aquesta vegada, s’ha decidit no desviar el trànsit de vehicles pel carrer Sant Jaume. Recordem que aquest carrer, juntament amb el carrer Abell Baix, són d’ús exclusiu per a vianants. 

Per garantir que es respecten les senyalitzacions de circulació i per afavorir que l’activitat comercial es desenvolupi amb seguretat, l’Àrea de Seguretat Ciutadana assignarà un agent de policia que durant tota la jornada estarà donant un servei fixe a la zona comercial i als carrers afectats. En aquest sentit, també  es reforçarà la senyalització de prohibició de circulació als carrers Sant Jaume i Abell Baix.

  Guals i zona de càrrega i descàrrega  

Aquest tall afectarà la zona de càrrega i descàrrega ubicada a la part baixa de la riera Buscarons.

Pel que fa als guals afectats dels veïns, cal tenir present:

  • Guals del carrer Saüc, hi hauran d’accedir i sortir pel mateix carrer, és a dir, accés pel carrer de la Font i Saüc. (el carrer s’ha invertit a la circulació)
  • Guals del carrer López Picó, carrer Alba i Pere Deglisè, hi hauran d’accedir i sortir per la Riera Lledoners, carrer Gram, Lopez Picó i Pere Deglisè (els carrers s’han invertit a la circulació).
  • Guals dels carrers Església, Eusebi Golart i plaça Església, hi hauran d’accedir i sortir per la Riera Lledoners, carrer Sant Benet i Plaça Església (els carrers s’han invertit a la circulació).

També quedarà prohibit l'estacionament a les zones de càrrega i descàrrega que es troben dins del tram de riera afectat. Aquesta zona quedarà deshabilitada durant tot l’horari, és a dir, des de les 10:00 hores i fins a les 20:30 hores. Per tal de facilitar les tasques de càrrega i descàrrega dels transportistes, s’habilitarà una zona per dur a terme aquesta tasca al carrer Ample. Concretament, serà a la zona d’estacionament que va des de la vorera de davant de l’edifici de l’Ajuntament fins al carrer Santíssima Trinitat. 

Mapa CID carrer Ample

 

En cap cas es podrà circular amb vehicle per la riera Buscarons durant els horaris que estigui tallada la circulació, sota sanció de 200 euros.

La mesura no afectarà la zona blava de l’aparcament ubicat a la zona de la Plaça Mercat, ni riera amunt.

 Volem conèixer la teva opinió sobre la pacificació de la riera Buscarons 

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar volem avaluar la prova i, per aquest motiu, ens és imprescindible conèixer la teva opinió sobre com vas viure el primer dia de pacificació.

Ens pots fer arribar el teu punt de vista, les teves queixes i els teus suggeriments responent aquesta breu enquesta.

BOTÓ ENQUESTA

 INFORMACIÓ RELACIONADA NOTÍCIA | Aquest mes d'agost, engeguem una prova pilot de pacificació del centre del poble

^