ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament retransmetrà en directe la Cavalcada de Reis d´enguany a través de Youtube
Canet de Mar donarà la benvinguda a Ses Majestats amb totes les mesures de seguretat i prevenció contra la COVID-19. Es demana evitar les aglomeracions i que el públic es reparteixi al llarg del recorregut
PUBLICAT Dimarts, 04.01.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell cavalcada reis 22La Cavalcada de Reis d’aquest dimecres 5 de gener, es retransmetrà en directe per streaming, a partir de les 17:50 h i fins a les  21:00 hores aproximadament, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Canet de Mar. D’aquesta manera, tothom podrà veure i gaudir dels diferents elements de la comitiva reial i de les carrosses que la Colla de Reis ha realitzat per l’edició d’enguany de la cavalcada. 

Des de l’Ajuntament, som plenament conscients que hi ha moltes famílies confinades o que prefereixen no assistir presencialment a aquest esdeveniment. Amb la voluntat d’arribar a totes aquestes llars, s’ha optat per oferir la possibilitat de seguir la cavalcada a través d’aquest nou format. Per tant, totes les persones que tinguin un dispositiu amb connexió a internet podran seguir des de qualsevol punt el recorregut de Ses Majestats pels principals carrers del nostre poble.

Un cop finalitzada la cavalcada, també es podrà seguir en directe l’acte institucional d’entrega de la clau de la vila i, finalment, Ses Majestats enviaran un missatge molt especial a totes aquelles persones que estaran connectades al directe. 

Segueix aquí la retransmissió:

(Fes clic a la imatge per accedir al directe)

Recomanacions per seguir la Cavalcada de forma segura

Els infants (i no tant infants) de Canet de Mar podran tornar a participar de la visita dels Reis Mags d’Orient presencialment als carrers de la nostra vila. Tenint present la situació actual de la pandèmia de la COVID-19, des de l’Ajuntament i la Colla de Reis, us oferim un seguit de recomanacions per tal de poder gaudir d’una cavalcada segura i lliure de COVID-19:

  • Es demana portar la mascareta posada en tot moment.
  • Mantenir les distàncies de seguretat amb les persones que no siguin del mateix grup bombolla.
  • Seguir les recomanacions i indicacions dels organitzadors. 
  • Evitar aglomeracions i repartir-se al llarg del recorregut. 

Horari i recorregut 

La comitiva reial arribarà a les 6 de la tarda a l’Avinguda Doctor Marià Serra i des d’allà baixarà per les rieres del Pinar i Buscarons. Seguidament, pujarà la riera Gavarra, fins a la rotonda de la plaça Busquets. Allà faran la volta per tornar a baixar per la riera Gavarra fins a arribar a la riera Sant Domènec. 

Un cop allà, Ses Majestats i els seus acompanyants baixaran de la carrossa i es dirigiran a la Biblioteca P.Gual i Pujadas, des d’on l’alcaldessa els entregarà la clau de la vila i saludaran a la població des del balcó. 

Seguidament, es dirigiran a la tribuna reial instal·lada a la riera Sant Domènec (just davant de la Biblioteca) per dur a terme l’audiència a totes les nenes i a tots els nens que ho desitgin. 

Recordem que durant la cavalcada no hi haurà  llançament de caramels i es repartiran en mà a tots els nens i nenes que saludin els Reis a la tribuna.

L’accés a la tribuna reial estarà controlat i regulat per personal de seguretat. Caldrà respectar les degudes distàncies de seguretat i ordre. L’accés es farà pel costat que dona a la carretera i la sortida pel carrer Ample. 

mapa recorregut cavalcada

 

^