ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Portes obertes i horari especial per celebrar el Dia Domènech i Montaner
Dilluns 27 de desembre de 2021
PUBLICAT Dimecres, 22.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imatge Dia Domènech i Montaner

Dilluns, 27 de desembre se celebra el Dia Domènech. La Casa museu fa jornada de portes obertes i a les 18.30 hores el CEDIM ofereix la conferència Saps què amaga l'Ateneu?, a càrrec de l'historiador Carles Sàiz.

Estigueu atents a les xarxes socials del museu i l'arxiu que a l'ombra de l'exposició Canet 1900: memòria retrobada emetran càpsules de coneixement sobre l'ús de la fotografia per part de arquitecte modernista.  


Des que el Ple de l'Ajuntment de Canet de Mar va acordar celebrar l'efemèride de la mort de Domènech i Montaner, cada any a Canet s'organitzen activitats per difondre la seva figura.

Enguany, la Casa museu farà horari especial amb jornada de portes obertes, a més a més de complementar l'exposició Canet 1900: memòria retrobada, amb la projecció de dues càpsules de coneixement al voltant de la fotografia i Domènech i Montaner. Càpsules que han preparat el comissari de l'exposició i historiador de l'art, Vicente de la Fuente, historiador de l'art, i l'arxivera municipal Iolanda Serrano. Les podeu veure a través de les xarxes socials i també a la Sala Jardí fins el dia 30 de desembre. Aquí teniu l'enllaç amb el facebook de l'Arxiu.

A les 18.30 hores, el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM), i a càrrec de l'historiador Carles Sàiz, en oferirà la conferència Saps que amaga l'Ateneu?, sobre la iconografia que hi ha a la façana de l'edifici. 

^