ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova formació gratuïta per conèixer com afecta la transformació digital a la teva empresa
Vols donar els primers passos cap un futur que ja està en el nostre dia a dia? Nou curs. Els dies 29 de novembre i 2 de desembre de 9:3 a 13:30h
PUBLICAT Dimecres, 17.11.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
formació

Ja et pots inscriure a la nova formació que s'ofereix des de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l'Ajuntament de Canet de Mar. Aquest curs és gratuït i es farà en línia.

En el taller 'QUÈ ÉS LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL I COM M'AFECTA A L'EMPRESA?', coneixeràs com afectarà la transformació digital a les empreses i als treballadors, i com, amb petits canvis, podem donar els primers passos cap un futur que ja està en el nostre dia a dia. T’endinsaràs en el món digital i faràs una ANÀLISI DE LA TEVA EMPRESA per SABER ON ETS i ON VOLS ARRIBAR en la nova era. I podràs entendre com incloure la nova era digital en procediments i persones.

El taller serà impartit per Laura Cespedosa, consultora estratègica especialitzada en gestió del canvi, desenvolupament de talent i transformació digital en pimes.

Si t’interessa aquesta formació, pots inscriure’t fent clic en aquest botó:

botó inscripció

Per qualsevol dubte, pots enviar un correu a l'adreça  demperedd@canetdemar.cat o trucar al 697178033

És un taller subvencionat per la Diputació de Barcelona, que està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració amb les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar.

Programa formació Promoció Econòmica

Programa formació Promoció Econòmica

Fitxer: Programa_Transformacio_digital.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 214.94 kB

cartell digital

cartell digital

Fitxer: Cartell_Transformacio_digital.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 466.03 kB

^