ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet s'adhereix a l'apagada convocada contra l'increment de les tarifes del preu de la llum
De les 22 h a les 22:30 hores, Canet de Mar apagarà els llums dels seus edificis municipals
PUBLICAT Divendres, 08.10.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imatge mobilització contra preu llum

Aquest divendres 8 d'octubre, Canet de Mar participarà en l'apagada promoguda per les diferents forces polítiques de Catalunya, Illes Balears, Galícia i Euskal Herria contra l'augment continuat de les tarifes elèctriques.

De les 22 h a les 22:30 hores, Canet de Mar apagarà els llums dels seus edificis municipals com a senyal de protesta davant l'increment continuat dels preus de l'electricitat. Des de l'Ajuntament es considera que aquesta manca de control sobre el preu de l'electricitat perjudica, sobretot, a les famílies més vulnerables.

Amb aquesta acció, el nostre municipi s'adhereix a la protesta 'Desconnecta de les elèctriques!'. Des de l'Ajuntament, s'anima a tota la població a sumar-se a aquesta mobilització apagant els llums de les nostres llars i participant de la cassolada popular que s'ha convocat durant aquests 30 minuts de desconnexió.

L'Associació Catalana de Municipis (ACM), l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació de Micropobles (AMC) també s'han adherit a aquesta protesta. Aquí pots llegir el comunicat.

nota de premsa

NP_Mobilització contra preu llum 2021

NP_Mobilització contra preu llum 2021

Fitxer: NP_Canet_sadhereixelectriques.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 175.04 kB

^