ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nous treballs de restauració de les obres de la Masia Rocosa
La Casa Museu Lluís Domènech i Montaner ha rebut la visita dels restauradors de l'Oficina de Patrimoni Cultural
PUBLICAT Dilluns, 26.07.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Restauració peces museu 1

Detall restauració peces museuDurant aquests mesos de juliol i agost, s'estan duent a terme nous treballs de restauració i conservació d'algunes peces que formen part del conjunt domèstic que hi ha a la Masia Rocosa de Canet de Mar.

Aquests treballs se centren en una pica de pedra del segle XVII i un aiguamans de ceràmica del segle XIX. Concretament, s'han netejat les dues peces i s'ha fet una reintegració cromàtica de l'aiguamans.

També s'han reparat algunes tessel·les del mosaic modernista que formava part del paraigüer, obra de Mario Maragliano, considerats juntament amb Lluís Bru els mosaïcistes més importants del modernisme català. La primera restauració integral es va realitzar el 2015 en el marc del programa de conservació i restauració de la Xarxa de Museus locals de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona a la qual està adherida la casa museu.

Poden descobrir les obres esmentades durant la visita al museu i també veure'n imatges anteriors a la intervenció a través del catàleg del fons que es comparteix a la pàgina web.

^