ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet participa en l'elaboració del Pla Comarcal LGTBI
PUBLICAT Dimarts, 04.05.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els passos cap a una normalització de les diferents realitats identitàries i sexuals són ferms al Maresme. Des del Consell Comarcal s'està redactant el Pla Comarcal LGTBI. Canet hi participa i per aquest motiu ens fem ressò de les seves crides a la participació, entre elles una enquesta oberta a la ciutadania.

igualtat estrelles de colors


L'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Canet de Mar participa en l'elaboració d'aquest Pla Comarcal LGTBI, alhora que coordina petites accions per tal de visibilitzar aquests col·lectius, així com per lluitar en l'erradicació d'actituds i acccions LGTBIfòbiques.

Entre d'altres iniciatives dutes a terme a Canet, s'ha pintat mobiliari urbà i voreres amb els colors de la bandera de l'arc de sant Martí, s'han penjat banderes per commemor les dates assenyalades 31 de març, 17 de maig, 28 de juny..., S'han realitzat accions de sensibilització: contes, monòlegs, tallers de sensibilització...

La darrera acció ha estat l'aprovació, per decret d’Alcaldia, de l’adaptació de la instrucció 1/20219 del departament de Treball, Afers Socials i famílies de la Generalitat, que ens insta a adaptar els formularis que posem a disposició de la ciutadania, per als tràmits i les relacions amb la nostra administració, perquè tinguin un llenguatge, valors i fórmules inclusives, que contemplin a tots tipus de persones. Aquest és un pas més cap a l’erradicació d’actituds excloents.

Us convidem a participar a l'enquesta que ha elaborat el Consell Comarcal i contribuir així a la redacció d'aquest Pla de la comarca del Maresme.

^