ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Recollida voluntària de residus al bosquet del Grau
La trobada va consistir a netejar la zona d'aquest bosquet que es trobava plena de residus com llaunes, bosses, plàstics, etc.
PUBLICAT Dimarts, 19.01.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
GreenWalkers portada el grau

El passat dissabte 16 de gener al matí, un grup de persones voluntàries es van coordinar per tal de dur a terme una recollida de residus d'una zona de bosc que es troba ubicada a la urbanització del Grau de Canet de Mar.

La trobada va consistir a netejar la zona d'aquest bosquet que es trobava plena de residus com llaunes, bosses, plàstics, etc.

green walkers el grau

Des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar es va voler col·laborar amb aquesta tasca voluntària de neteja de residus aportant personal, sacs, bosses, camions i d'altres elements per poder dipositar totes les deixalles trobades en aquella zona.

Recordem que el passat 11 de maig de l'any 2019, des de l'Àrea de Joventut, amb la col·laboració de Medi Ambient, es va dur a terme una quedada de Green Walkers que consistir a recollir deixalles i residus que es trobaven a la nostra població. Aquesta acció va coincidir amb la campanya europea Let's Clean Up Europe! I va ser una de les activitats guanyadores dels Pressupostos Joves. La jornada la van organitzar la Lídia i en David i va comptar amb la participació d'unes 60 persones.

El grau GreenWalkers

Pots seguir el grup de Green Walkers de Canet a través de les seves xarxes socials.

^