ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
PIMEC posa en marxa el programa 30 PLUS per afavorir la contractació de persones de menys de 30 anys
PUBLICAT Dilluns, 23.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Pimec pla 30 contractació

Tens pensat incorporar nou personal a la teva empresa? PIMEC, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa, per 5è any consecutiu, el programa 30 Plus que ofereix ajuts a la contractació de nous treballadors/es de menys de 30 anys.

Els perfils professionals preferents en aquest programa són: personal d’administració, comerç i atenció al client, recepció, logística o manipulació.

Quins requisits han de reunir els nous treballadors o treballadores?

El nou treballador/a ha de tenir almenys 30 anys, nivell formatiu baix (preferentment) i estar en situació de desocupació en el moment d’iniciar la relació laboral.

Característiques del programa

  • Formalitzar un contracte laboral d’un mínim de 20 hores setmanals amb el nou treballador/a, per a una durada mínima d’entre 6 i 9 mesos (contracte eventual o indefinit). No seran compatibles els contractes d’interinitat, de relleu ni de substitució.
  • La retribució ha de ser la corresponent al conveni i a la categoria professional i, en cap cas, inferior al Salari Mínim Interprofessional.
  • La persona contractada ha de participar en una formació d’entre 20 i 100 hores, organitzada per PIMEC, fora d’horari laboral i sense cap cost per a l’empresa. L’empresa ha de garantir la participació del treballador/a en la formació i, en cas de simultaneïtat, reduir la jornada de treball mentre duri la formació (no es podran superar les 8 hores diàries, ni les 40 hores setmanals entre la jornada laboral i la formació).
  • Els perfils professionals preferents en aquest programa són: personal d’administració, comerç i atenció al client, recepció, logística o manipulació.
     

Requisits principals per poder participar-hi

  • L’empresa o persona autònoma contractant ha d’estar ubicada a Catalunya. No podran acollir-se Empreses de Treball Temporal, centres especials de treball, i empreses d’inserció.
  • No haver acomiadat una persona treballadora del mateix perfil o categoria professional, per acomiadament qualificat d’improcedent o nul per l’òrgan judicial, o per acomiadament col·lectiu, en els 3 mesos anteriors a la contractació.
  • Una mateixa empresa només pot sol·licitar un màxim de 5 contractes subvencionats.
  • Donat que l’ajut està subjecte a minimis, complir amb la normativa corresponent.
     

Beneficis per a les empreses:

  • ·     Selecció gratuïta de candidatures que compleixin els requisits del programa.

Si esteu interessats en aquest nou pla de contractació, us facilitemaquest enllaç on us podreu posar en contacte amb una persona que us ajudarà i per sol·licitar més informació.

^