ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet es prepara per a unes Festes de Nadal atípiques
El Coronavirus farà que aquestes festes siguin ben diferents. Tanmateix, s'està treballant per mantenir la il·lusió i la màgia d'aquests dies tan especials de l'any.
PUBLICAT Divendres, 20.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

llums nadal 2020L'Ajuntament de Canet de Mar ja ha començat a col·locar els llums de Nadal que il·luminaran el municipi durant aquestes festes tan atípiques que ens tocarà viure aquest any a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Des de les diferents àrees del consistori s'està treballant per tal de poder crear una programació d'activitats que s'ajusti a les mesures i restriccions sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19. Des de la regidoria de Festes, Assumpta Revoltós adverteix que hi haurà moltes activitats tradicionals que serà impossible mantenir dins de la programació, però que es buscaran alternatives que ens permetin gaudir amb seguretat de la festivitat.

Destacat nadal atípic 2

L'alcaldessa, Blanca Arbell assegura que des de l'Ajuntament es treballa per evitar que aquest Nadal sigui trist o passi desapercebut. Arbell ha afirmat que des del consistori no es vol privar a les nenes i els nens del municipi – i també a les persones adultes – de la il·lusió i la màgia d'aquests dies tan especials de l'any. Tot i que afirma que caldrà ser més curosos que mai i seguir escrupolosament totes les mesures i restriccions contra el virus.

Per la seva banda, Ana Casas, regidora de Promoció Econòmica afirma que des de la seva àrea s'està treballant per fomentar que la gent del poble es quedi a consumir en els bars i restaurants del municipi i aprofitin el gran ventall de comerços que hi ha a Canet per fer aquí totes les compres de Nadal, tot gaudint de l'ambient nadalenc i respectant les normes de seguretat.

Com cada any, podreu trobar totes les activitats de Nadal que es faran a Canet a la publicació 'El Cançoner'. Tanmateix, totes elles estaran subjectes a canvis o anul·lació en funció de la situació en la qual ens trobem i les restriccions vigents.

Els Reis d’Orient visitaran Canet

La Colla de Reis i l'Ajuntament estan en constant contacte amb ses majestats els Tres Reis de l'Orient per tal de poder coordinar la seva visita a Canet de Mar. Amb les mesures higièniques i de seguretat vigents, es descarta la realització de la tradicional cavalcada del dia 5 de gener.

Destacat nadal atípic

Cavalcada de reis 2020Tanmateix, els habitants de Canet podran assistir a una recepció reial que es farà seguint tots els protocols de seguretat vigents i amb cita prèvia el pròxim dimarts 5 de gener. Més endavant, s'anunciaran més detalls sobre com es durà a terme aquest acte i s'indicarà com demanar cita per participar en aquesta recepció.

Per tal que totes les canetenques i canetencs puguin demanar els regals que més desitgen, el dia 27 de desembre s'ha organitzat amb els emissaris reials tres punts de recollida de cartes en diferents zones del poble per tal d'evitar aglomeracions. Igual que amb la recepció reial, més endavant es faran arribar a la població tots els detalls concrets i les mesures de seguretat que caldrà seguir en aquest acte.

^