ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Argentona acull l'exposició "Comediants. De Canet al món"
PUBLICAT Dilluns, 09.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Interior expo Comediants Argentona

Cartell exposició comediants de canet al món 2020La sala d’exposicions Casa Gòtica d’Argentona acull, des del dia 7 de novembre fins al 6 de desembre de 2020, l’exposició ‘De Canet al món - Cartells de Comediants del 1971 al 2020’. Aquesta exhibició, que ja es va poder veure a Canet de Mar durant la Festa Major d’enguany, es podrà visitar de forma gratuïta. 

Aquesta exposició és una reproducció en plafons de la selecció del fons cedit per Comediants a l'Arxiu Municipal de Canet.

Els dissenys de diferents artistes, organitzadors, entitats, teatres i festivals mostren la trajectòria del grup en propostes artístiques diverses, tant en l'àmbit nacional com internacional, tant de teatre com d'espectacles al carrer i altres branques de les arts escèniques practicades per Comediants.

Amb aquesta exposició també es vol fer un petit homenatge a les persones que han dissenyat, dibuixat, tallat i cosit el vestuari imaginatiu que caracteritza la companyia.

Si no vas poder gaudir de l’exposició a la Sala Ramon de Capmany de Canet, et convidem a fer aquest recorregut pel temps i pels llocs on ha actuat el grup Comediants, viatjant arreu del món.

Regidors cultura ajuntaments d'Argentona i Canet de MarL’exposició es va inaugurar el passat dissabte 7 de novembre i va comptar amb la presència dels regidors de Cultura dels dos ajuntaments, Pere Xirau i Àngel Puig a més de Rita Kuan i Jaume Bernadet representant a Comediants. Aquesta presentació dona el tret de sortida a l’edició especial del Festival Sense Portes d’arts de carrer.

Els horaris de visita a l'exposició són els següents:  Divendres de 17 a 20 h, dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges d'11 a 14 h.

Vídeo inaugural de l'exposició

banner BE v1

^