Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 15.07.2020
Canet Rock 21

L'organització del Canet Rock ha decidit ajornar cancel·lar l'edició d'enguany del festival davant l'evolució de la pandèmia de la COVID-19 i l'ajorna fins al pròxim 3 de juliol de 2021.

Amb la intenció que l'edició de retrobament del festival sigui memorable, l'organització ha donat a conèixer el nou cartell del Canet Rock 021.

En aquest cartell hi podem trobar artistes que havien de tocar a Canet aquest any i d'altres que no formaven part de l'edició d'enguany. Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Nuñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc són alguns dels artistes que ja formen part del cartell de l'any 2021.

Des de l'organització informen que les entrades del 2020 serveixen per a l'any vinent amb les mateixes condicions amb les quals es van adquirir. Tanmateix, qui ho vulgui pot demanar la devolució de l'entrada a través de la seva pàgina web, fins a l'1 d'agost. Les entrades retornades es posaran a la venda des d'avui mateix a la web del festival per un preu de 40 euros.

L'organització lamenta no haver pogut celebrar aquesta edició amb normalitat. Recordem que a mitjans de març, l'organització ja havia ajornat la setena edició del Canet Rock al dissabte 3 d'octubre.