ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Salutació de la Regidora de Festes
PUBLICAT Dijous, 11.06.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Banner salutació regidora festes

Salutació de Festa Major

Benvolgudes canetenques i benvolguts canetencs,Assumpta perfil

Degut a la COVID-19 hem hagut de descartar molts dels actes tradicionals que estaven programats per a la Festa Major 2020, ja que no se’n pot assegurar la realització amb la protecció necessària i amb els protocols de seguretat que cal aplicar.

Tot i així, perquè puguem gaudir d’una Festa Major amb totes les garanties, hem programat aquests actes, els quals esperem que us agradin, ens facin passar una bona estona i ens donin l’oportunitat de celebrar una diferent però intensa Festa Major, en retrobar-nos amb amigues i veïnes.

Des de l’àrea de festes, us animem a inscriure-us als actes i a participar-hi perquè aquesta pandèmia, que ens ha fet buscar alternatives, espais nous i una altra manera de viure la Festa, no ens pot privar de gaudir de les nostres tradicions i de la nostra vida social i cultural. Hem treballat amb tècnics, voluntaris, comissió de festes i entitats, per tal d’oferir-vos un programa on tothom (grans i petits) tingui el seu espai de trobada i d’esbarjo. Esperem que ben aviat puguem retornar a la normalitat i a programar moltes de les activitats que ara han hagut de quedar anul·lades o en suspens.

Per una Festa Major segura, pel bé comú i per la protecció de tots, us demanem que feu ús del material preventiu (mascaretes, gel, etc.), que seguiu les indicacions i que respecteu les normes de seguretat de cada acte. Entre tots ens hem de cuidar.

Bona Festa Major de Sant Pere i Sant Pau 2020

Us hi esperem!

M.Assumpta Revoltós Vaquer
Regidora de Festes i Joventut

Botó torna pàgina inicial

^