ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El CRTTT - Escola de Teixits de Canet fabrica cinturons fetals per evita el contagi de la COVID-19
PUBLICAT Dissabte, 04.04.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Foto cinturons

El Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT) - Escola de Teixits de Canet de Mar fabrica cinturons fetals d'un sol ús per evitar el contagi de Coronavirus SARS-COV-2 entre les dones embarassades.

Cinturó fetal COVID19CatSalut ja ha donat el consentiment perquè el CRTTT (centre tecnològic Eurecat), juntament amb la Diputació de Barcelona i l'start-up Treematernity comencin a fabricar aquests cinturons fetals d'un sol ús que un cop utilitzats es poden llençar de manera que ofereix més seguretat i garanties higièniques a l'hora de monitorar el fetus, ja que no et permeten reutilitzar les corretges tradicionals i la càrrega bacteriana que això comporta evitant el risc de transmissió de la COVID-19 entre les dones embarassades.

Des del CRTTT ja han fabricat un total de 3.000 cinturons en una setmana a partir dels materials sobrants de la presèrie que Treematernity va fer d'aquest cinturó model Belty.

Un cop fabricades, les prop de 3.000 unitats han estat donades a l'Hospital Vall Hebron que serà qui repartirà els cinturons a la resta de centres hospitalaris segons els criteris de prioritats ja establerts.

^