Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet de Mar suspčn el cobrament d´impostos i taxes fins al mes juny
PUBLICAT Dimarts, 31.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Card mesures

L’ Ajuntament de Canet de Mar ha aprovat aquest matí la suspensiķ del cobrament dels tributs municipals no delegats a la Diputaciķ de Barcelona durant els mesos d’abril i maig com a mesura per poder palˇliar el perjudici econōmic i alleugerir la pressiķ tributāria dels canetencs i les canetenques davant la pandčmia del Coronavirus.

Així queda el calendari de pagaments:

Impost de vehicles de tracciķ mecānica: El termini de cobrament s’ha ampliat fins al 2 de juny amb data de cārrec del rebut domiciliat el dia 1 de juny.

Pel que fa a l’ IBI (Impost sobre béns immobles)  s'ajorna fins al mes de juny. Modificant les fraccions de pagament que ara seran: juny, agost, octubre i desembre.  Fins ara aquestes fraccions eren: maig, juliol, setembre i novembre.

Les taxes i quotes del mes de marį i fins que duri l’estat d’alarma, de l’Escola Bressol El Palauet es cobraran només pels serveis efectivament prestats. Per tant, mentre estigui en vigor l’estat d’alarma, els serveis complementaris prestats durant el mes de marį es posaran al cobrament en data del 5 de juny pels rebuts domiciliats i durant el període comprčs entre el 6 de maig i el 6 de juliol pels no domiciliats.  Una vegada aixecades les mesures decretades per l’estat d’alarma, es procedirā a la devoluciķ de la part proporcional corresponent a l’escolaritzaciķ del mes de marį on el servei d’escola bressol no es va poder prestar pel tancament del centre ordenat pel Departament d’Educaciķ. Respecte a la quota d’escolaritzaciķ del mes d’abril, així com qualsevol altra posterior, no es procedirā al seu cobrament mentre el centre estigui tancat.

El cobrament de totes les taxes d'ocupaciķ del domini públic com terrasses o guinguetes quedaran en suspens i s'ajustaran al temps d'efectiu gaudiment.

L’Ajuntament també estā estudiant la forma de posar en marxa un pla d’estímul comercial, així com ajudes directes a autōnoms i empreses del municipi per aquesta crisi.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^