ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Consultes en relació amb l´afectació que el coronavirus està tenint en algunes empreses, autònoms i comerços
La PIMEC ha habilitat un web on poder donar resposta a tots els vostres dubtes
PUBLICAT Divendres, 27.03.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Botigues

La PIMEC posa a disposició de les petites, mitjanes empreses, autònoms i comerços dos números de telèfon on es respondran totes les preguntes que es puguin tenir arran de la decretació de l'estat d'alarma per part del govern de l'Estat davant la pandèmia del Coronavirus COVID-19.
 
Telèfon habitual de la central ubicada al carrer Viladomat de Barcelona: 93 496 45 00
Telèfon especial habilitat per totes les consultes relacionades amb el Coronavirus: 93 606 15 00

També s'ha posat a disposició de la població una landing page on es pot consultar tota la informació actualitzada diariament i on també es pot trobar el formulari, a través del qual es poden tramitar  diferents consultes:

Pimec home

(Clica la imatge per accedir a la pàgina)

De tots els apartats que hi ha en aquesta pàgina, des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar en destaquen tres que poden ser d'especial importància per les canetenques i canetencs:

COMERÇ

  • En aquest enllaç podràs trobar-hi totes les notícies, recomanacions i notes de premsa relacionades amb aquest àmbit.
  • En aquest segon enllaç podràs trobar resposta a totes les teves preguntes sobre el sector del comerç i el Coronavirus.

AUTÒNOMS

  • En aquest enllaç podràs trobar-hi totes les notícies, recomanacions, suport financer i notes de premsa relacionades amb aquest àmbit.
  • En aquest segon enllaç podràs trobar resposta a totes les teves preguntes sobre com afecta el Coronavirus als autònoms i com evitar els seus efectes.
  • En aquest tercer enllaç pots consultar els requisits que necessites per tal de rebre una prestació extraordinària per a treballadors autònoms davant l'impacte social i econòmic del COVID-19.

JURÍDIC-LABORAL

  • A través d'aquest enllaç podràs respondre tots els teus dubtes en relació a l'afectació que el Coronavirus està tenint en algunes empreses.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica també restem a la vostra disposició per atendre totes els vostres consultes a través del correu electrònic: promeconomica@canetdemar.cat.

^