Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Consultes en relaciķ amb l´afectaciķ que el coronavirus estā tenint en algunes empreses, autōnoms i comerįos
La PIMEC ha habilitat un web on poder donar resposta a tots els vostres dubtes
PUBLICAT Divendres, 27.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Botigues

La PIMEC posa a disposiciķ de les petites, mitjanes empreses, autōnoms i comerįos dos números de telčfon on es respondran totes les preguntes que es puguin tenir arran de la decretaciķ de l'estat d'alarma per part del govern de l'Estat davant la pandčmia del Coronavirus COVID-19.
 
Telčfon habitual de la central ubicada al carrer Viladomat de Barcelona: 93 496 45 00
Telčfon especial habilitat per totes les consultes relacionades amb el Coronavirus: 93 606 15 00

També s'ha posat a disposiciķ de la poblaciķ una landing page on es pot consultar tota la informaciķ actualitzada diariament i on també es pot trobar el formulari, a través del qual es poden tramitar  diferents consultes:

Pimec home

(Clica la imatge per accedir a la pāgina)

De tots els apartats que hi ha en aquesta pāgina, des de l'Ārea de Promociķ Econōmica de l'Ajuntament de Canet de Mar en destaquen tres que poden ser d'especial importāncia per les canetenques i canetencs:

COMERĮ

  • En aquest enllaį podrās trobar-hi totes les notícies, recomanacions i notes de premsa relacionades amb aquest āmbit.
  • En aquest segon enllaį podrās trobar resposta a totes les teves preguntes sobre el sector del comerį i el Coronavirus.

AUTŌNOMS

  • En aquest enllaį podrās trobar-hi totes les notícies, recomanacions, suport financer i notes de premsa relacionades amb aquest āmbit.
  • En aquest segon enllaį podrās trobar resposta a totes les teves preguntes sobre com afecta el Coronavirus als autōnoms i com evitar els seus efectes.
  • En aquest tercer enllaį pots consultar els requisits que necessites per tal de rebre una prestaciķ extraordināria per a treballadors autōnoms davant l'impacte social i econōmic del COVID-19.

JURÍDIC-LABORAL

  • A través d'aquest enllaį podrās respondre tots els teus dubtes en relaciķ a l'afectaciķ que el Coronavirus estā tenint en algunes empreses.

Des de l'Ārea de Promociķ Econōmica també restem a la vostra disposiciķ per atendre totes els vostres consultes a través del correu electrōnic: promeconomica@canetdemar.cat.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^