Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 23.03.2020
passejar gos imatge

Davant la necessitat d'evitar la propagació del virus SARS-CoV-2, conegut popularment com a Coronavirus, des de l'Ajuntament de Canet de Mar s'han establert un seguit de restriccions de circulació de persones a l'hora de treure els animals de companyia a fer les seves necessitats fisiològiques.

Un cop declarat l'Estat d'Alarma, per part del Govern espanyol, es van establir unes mesures de restricció a la circulació de persones. Una de les excepcions a aquestes restriccions és l'autorització per passejar animals de companyia No obstant, des de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha considerat oportú regular aquestes passejades amb la finalitat d'evitar la socialització i la transmissió del COVID-19.

Per tant, cal tenir present els següents punts:

  • Només pot treure a passejar el gos una persona, mai amb altres acompanyants., excepte quan es tingui a càrrec una persona que no pot romandre sola al domicili.
  • Les passejades han de ser curtes, només per cobrir les necessitats fisiològiques dels animals i no més enllà d'una distància de 100 metres del domicili.
  • Caldrà portar ampolla d'aigua per netejar l'orina i bosses per a les defecacions.
  • Les passejades no són activitat d'oci i, per tant, no es podrà tenir contacte amb altres persones i animals i caldrà respectar la distància mínima de 2 metres amb la resta de veïns.

Des de l'Ajuntament també s'adverteix que tota persona que contravingui els aprtats anteriors, serà objecte de denúnicia per part de l'autoritat competent.

Consulta el BAN:

BAN passejades gossos

BAN passejades gossos

Fitxer: Ban_passejades_gossos.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 130,51 kB