ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Igualtat instal·larà cartells amb perspectiva de gènere en els espais d'oci municipals
PUBLICAT Dimarts, 10.03.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Foto general cartells

A partir de la necessitat de crear una cartellera amb perspectiva de gènere pels espais d'oci, des de l'Àrea d'Igualtat s'han elaborat el 'decàleg per un espai lliure' i una ruta visual per saber com actuar en el cas que es visqui o es vegi una agressió masclista.

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és poder fomentar que aquests espais, ocupats per joves i persones adultes, siguin espais de llibertat, amb respecte cap a totes les persones i que fomentin la igualtat. Per aquest motiu, s'han creat aquests dos estils de cartell per poder aconseguir que el missatge "Igualtat per tothom" pugui arribar  a totes i tots els assistents a l'esdeveniment, s'han creat aquests dos cartells, un de visual i pràctic i l'altre de caràcter informatiu.

Des de l'àrea d'igualtat s'aposta per una educació per a la igualtat des de tots els àmbits. Per tal d'arribar a tota la ciutadania, s'ha decidit adaptar aquests dos cartells per tal de poder-los incorporar en els seus espais habituals com, per exemple, en els diversos espais de festa del municipi (Envelat de Vil·la Flora, La Masoveria, etc.) i espais quotidians com els centres educatius de secundària i al conjunt d'equipaments esportius municipals.

Aquesta iniciativa, que va néixer des de l'àrea d'Igualtat, ha comptat amb el suport del Pla d'Ocupació de Garantia Juvenil i del "Pacto de Estado contra la Violencia de Genero".

^