ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més d'una vintena de joves participen en el projecte "Jove... i ara què?"
Aquest dijous 5 de març, la regidora d'Educació, Rosabel Madrid ha donat la benvinguda als joves que s'han unit al projecte i que volen redefinir el seu futur
PUBLICAT Dijous, 05.03.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Presentació nou curs projecte Jove Ara què?

Aquest dijous 5 de març al matí, a La Masoveria ha començat la primera classe del projecte "Jove... i ara què?" impulsat des de l'Ajuntament de Canet de Mar i gestionat per la Fundació GENTIS. Més d'una vintena de joves s'han unit a aquest nou projecte que té com a principal objectiu que els joves d'entre 16 i 29 anys puguin retornar al sistema educatiu o s'incorporin al món laboral.

La Regidora d'Educació, Rosabel Madrid, ha volgut donar la benvinguda personalment a tots aquests joves que volen redefinir el seu futur. La regidora els ha encoratjat a seguir endavant, els ha donat ànims per aquesta nova etapa que just ara comencen i ha mostrat la seva voluntat per poder consolidar aquest projecte i per seguir ajudant als joves a trobar el camí correcte que els permeti aconseguir les seves metes i projectes de futur.

Per la seva banda, Montse Sánchez,coordinadora del projecte "Jove...I ara què?, també ha volgut animar a aquests joves en el seu primer dia de curs i els ha demanat seguir per aquest camí.

Aquest projecte servirà per poder posar a disposició dels i les joves que ja han superat l'edat d'escolarització obligatòria i no tenen prou clar cap a on dirigir els seus objectius, diferents eines d’acompanyament, orientació, tutorització i seguiment durant tot el procés, que també anirà acompanyat d'accions formatives, per tal d’aconseguir les seves fites.

Si ets jove i vols orientació, no ho dubtis i posa't en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic canet.orientaciojove@canetdemar.cat.

^