ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres d'instal·lació de la pista multiesportiva al Rial de Mas Figuerola
PUBLICAT Dimarts, 25.02.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
pista multiesportiva

Aquesta setmana han començat les obres d'instal·lació d'una pista multiesportiva destinada a la pràctica de futbol i bàsquet a la zona esportiva ubicada al carrer Rial del Mas Figuerola.  Aquesta pista s'instal·larà en una parcel·la de propietat municipal, que ja conté diversos equipaments destinats a la pràctica d'esport.

Concretament, l'àmbit afectat és d'uns 925.60m2 i està situat a la zona sud de la parcel·la que queda delimitada per les pistes de pàdel i d'skate a la part nord, pel rial de Mas Figuerola l'est i pel carrer Rial de Mas Figuerola al sud-oest.

Aquesta actuació respon a la necessitat d'oferir a la població més zones on poder dur a terme activitats esportives, ja que l'ampliació posterior de l'equipament on actualment hi ha el gimnàs municipal H2O a dues pistes de pàdel (l'any 2013) i a una pista d'skate (l'any 2014) van posar en evidència la creixent demanda d'espais adequats per a la pràctica de diversos esports en el municipi.

Les tasques de construcció d'aquesta pista les durà a terme l'empresa TebanCAT. Tenint en compte el tipus d'obra que s'ha de realitzar es preveu que els treballs de construcció d'aquesta pista multiesportiva tinguin un termini màxim de dos mesos.

^