ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comerç llança la campanya Un gener de franc
PUBLICAT Dimecres, 07.12.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Del 8 al 31 de desembre es fa a Canet una campanya adreçada a la totalitat dels comerços locals per aconseguir plegats que els veïns i les veïnes del poble facin les compres de Nadal a Canet


Cartell sorteig de nadal La campanya permetrà als compradors participar en el sorteig de diferents regals en vals de compra.  Hi haurà fins a 3.600 euros en xecs regal repartits en 1 talonari de xecs de 600 euros i 10 talonaris de 300 euros.  Els xecs es podran bescanviar a qualsevol comerç de la campanya durant el gener.

El sorteig dels premis es farà el dia 3 de gener de 2006 en un acte festiu a la riera Sant Domènec.  Hi haurà una petita cercavila, xocolatada i un espectacle d´animació.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç ha fet arribar la informació de la campanya a tots els comerços de Canet, tant els que formen part d'associacions comercials com els que no.  A Vil·la Flora els han donat gratuïtament el cartell publicitari i els talonaris de números per lliurar als clients.

Tothom que faci compres superiors a 20 euros, en qualsevol dels establiments adherits a la campanya, entrarà al sorteig dels xecs regal.


Informació publicada el dimecres 7 de desembre de 2005

^