ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge se celebra l'acte central del Centenari de la Biblioteca
PUBLICAT Dimecres, 27.11.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Biblioteca 100 anysAquest diumenge, 1 de desembre, a partir de dos quarts d'onze del matí, Canet celebra l'acte central del Centenari del servei de Biblioteca al municipi. Serà una jornada festiva, que començarà al passeig de la Misericòrdia, davant l'actic edifici de la Biblioteca, construït l'any 1917 i inaugurat el 8 de desembre de 1919. Es farà una cercavila guiada pel grup Comediants que acabarà davant l'Anteneu catalanista, seu de l'equipament des de 1999.

L'alcaldessa, Blanca Arbell i el regidor de Cultura, Pere Xirau, conviden tothom a afegir-se a aquesta festa, que culmina un any ple d'actes i activitats relacionades amb aquesta efemèride. La cloenda serà a dos quarts d'una davant l'Ateneu. Hi haurà una rierada de llibres i moltes sorpreses més. Si voleu ser voluntaris de la rierada, poseu-vos en contacte amb la Biblioteca (b.canet.pgp@diba.cat ; telèfon 93 795 6037).   Us hi esperem!

Guanyadors del concurs Instants Instagram

Divendres 29, coneixerem les fotografies guanyadores del concurs Instants Instagram. Aquesta és la sisena edició del concurs que premia imatges relacionades amb el servei de Biblioteca. Aquest any, la temàtica no podia ser altra que els 100 anys. Hi haurà premi del jurat, format per fotògrafs i personal de l'Ajuntament vinculat amb l'edició d'imatges i la comunicació i també premi per a la votació popular. I hi haurà doble premi, ja que se sortegen 4 entrades del Canet Rock per a l'edició de l'any 2020.

^