Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els Serveis Socials van atendre 687 famílies durant l'any 2018
PUBLICAT Divendres, 11.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Serveis socials imatge webEls Serveis Socials d'Atenciķ Primāria han presentat la Memōria d'actuaciķ del 2018. Aquest Servei municipal cada any publica les xifres de la feina feta en atenciķ social al nostre municipi. Al 2018 l'atenciķ s'ha prestat a 1.053 persones, un total de 687 famílies, que corresponen a un 7% del total d'habitants de Canet.  El principal motiu pel qual s'acut als Serveis Socials és la demanda d'ajuts sociosanitaris, seguits pels problemes econōmics i la demanda d'habitatge. Aspectes com la violčncia de gčnere, en el cas de Canet, suposa un 4% de l'atenciķ individualitzada. Els i les professionals d'Acciķ Social han dut a terme un total de 2.887 entrevistes personalitzades.

Aquesta atenciķ prestada directament a les persones de forma individual, es complementa amb serveis, programes, projectes i protocols d'actuaciķ adreįats a colˇlectius específics i/o comunitaris, entre els que s'inclouen Canet Aliments, el servei de Teleassistčncia domiciliāria, el SAD (ajuda domiciliāria), préstec de material i ajuts tčcnics, arranjament per adequaciķ d'habitatge, dependčncia i protocols i treball comunitari.

Entre els serveis complementaris que es presten des de Serveis Socials destaquem la intermediaciķ hipotecāria, el reforį escolar, el Grup de Suport emocional i ajuda mútua (GSAM), els informes d'arrelament o el suport a persones amb risc de vulnerabilitat i que tenen problemes de salut visual a qui es pot atendre grācies al conveni signat amb l'Escola Unversitāria d'Ōptica i Optometria de Terrassa.

Llegiu el document complet per tenir tota la informaciķ d'aquest Servei municipal:

Memōria Serveis Socials 2018

Memōria Serveis Socials 2018

Fitxer: MEMORIA_2018_definitiva_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 59
Mida: 655,32 kB

Memōries, plans i estratčgies - Portal de transparčncia 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^