Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament participa en la campanya d'estalvi energčtic, "Passa l'energia"
PUBLICAT Dijous, 03.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

kit estalvi energčticL’Ārea de Territori i Sostenibilitat de la Diputaciķ de Barcelona ha posat en marxa una campanya de sensibilitzaciķ, participaciķ i divulgaciķ ambiental dins de l’āmbit del consum energčtic. És una campanya dirigida als ajuntaments que vulguin implantar o mantenir projectes de participaciķ dels treballadors i treballadores en la gestiķ energčtica dels equipaments públics o les escoles del municipi. La finalitat és que es faci un ús responsable de l’energia i així aconseguir un important estalvi energčtic.

L’Ajuntament de Canet de Mar, des de l’Ārea de Medi Ambient, ha considerat important aquest projecte i  ha volgut participar en aquesta campanya d’estalvi energčtic. S’han instalˇlat uns equips de monitoritzaciķ als quadres elčctrics dels principals edificis d’oficines: l’edifici principal de l’Ajuntament i l’edifici de Serveis Tčcnics. A partir de la informaciķ detallada del consum que faran aquests dispositius, es podran prendre mesures per aconseguir estalvis d’energia significants, així com sensibilitzar ambientalment les diverses persones involucrades i la ciutadania.

L’Ajuntament es compromet a destinar el 50% dels estalvis aconseguits en accions d’estalvi i eficičncia energčtica en els mateixos equipaments.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^