ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'OMIC reprèn l'activitat després de les vacances d'estiu
PUBLICAT Dijous, 19.09.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

OMICL’OMIC TORNA DE LES VACANCES   

I com la OMIC també tornen les escoles, la feina, o tot allò que vam deixar a finals de juliol. I per experiència, us podem assegurar que tornen els conflictes i problemes relacionats amb el mon del consum. De fet, la OMIC de Canet de Mar té una llarga trajectòria en el municipi restant a la disposició dels consumidors. I des de fa uns quants anys que som conscients que no hi haurà estiu que resolgui els conflictes de consum de manera indefinida i definitiva.

Només cal fer un cop d’ull a la premsa. Per principis de l’any 2020 ens espera (el més probable) novetats en el sector financer. Si finalment el Tribunal Europeu decideix l’assumpte del IRPH a les hipoteques a favor dels consumidors tindrem un nou terrabastall. Més reclamacions, més demandes judicials, en definitiva més col·lapse judicials que no beneficia mai als consumidors.

Però també tenim a sobre les amenaces de les companyies elèctriques en quant al copagament del deute d’aquells consumidors vulnerables. Les companyies volen netejar més de 10 milions d’euros amb el possible copagament del deute per part dels ajuntaments. I amenacen amb suspendre el subministrament a aquells abonats, amb el reconeixement de la condició de vulnerable. Mentre que la legislació catalana això no ho permetria, la espanyola si. I aquí tindrem un nou conflicte.

La tornada a l’escola, les compres per internet, les ventes agressives de comercials que visiten indiscriminadament els domicilis dels consumidors sense previ avís. Nous conflictes i vagues de treballadors de companyies aèries.

I com no, les companyies de telefonia, que aprofiten la tornada de vacances per “bombardejar” als consumidors amb noves i agressives campanyes comercials que al principi son promeses i més tard incompliments contractuals.

En definitiva, la OMIC segueix al peu del canó i sempre al costat dels consumidors i usuaris de Canet de Mar, recordant-vos que per visitar cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 795 46 25, i que us atendrem tots els dilluns pel matí i un dimarts al mes per la tarda.

^