Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 10.07.2019

Cicles formatius imatge webL'Escola d'Adults Maria Saus està fent aquests dies la inscripció als cursos de preparació de la prova d´accés tant a cicles formatius de grau mitjà com de grau superior. El termini va començar el dilluns 8 de juliol i s'allarga fins al divendres 26 de juliol. La matrícula es fa a l´Escola d'Adults Maria Saus, a Vil·la flora, en horari de matí, de 9.00 a 14.00 hores.

El curs 2019 - 20 s'iniciarà a l'octubre i acabarà al maig, que és quan es fa aquesta prova d'accés, que permet als qui la superin, accedir als estudis de Grau Mig i Grau Superior. Les classes es fan a Vil·la Flora de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. 

Poden presentar-se a la prova  d'accés als cicles formatius de grau mitjà aquelles persones que tinguin com a mínim 17 anys l'any 2020. I a la prova  d'accés als cicles formatius de grau superior s'hi poden presentar aquelles persones que tinguin com a mínim 19 anys l´any 2020.

La superació de la prova permet accedir als estudis professionals, millorar el currículum i les sortides laborals. A niell laboral la superació de la prova accés també té reconeixement.

El cost del curs és de 90 euros, 50 per la matrícula i 40 per al material. S'ha de pagar a l'Oficina d'Atenció ciutadana un cop s'hagi omplert la inscripció a l'Escola d'Adults.