ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Oberta la Inscripció al curs de preparació de la prova d'accés als CFGM i GS.
PUBLICAT Dimecres, 10.07.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cicles formatius imatge webL'Escola d'Adults Maria Saus està fent aquests dies la inscripció als cursos de preparació de la prova d´accés tant a cicles formatius de grau mitjà com de grau superior. El termini va començar el dilluns 8 de juliol i s'allarga fins al divendres 26 de juliol. La matrícula es fa a l´Escola d'Adults Maria Saus, a Vil·la flora, en horari de matí, de 9.00 a 14.00 hores.

El curs 2019 - 20 s'iniciarà a l'octubre i acabarà al maig, que és quan es fa aquesta prova d'accés, que permet als qui la superin, accedir als estudis de Grau Mig i Grau Superior. Les classes es fan a Vil·la Flora de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. 

Poden presentar-se a la prova  d'accés als cicles formatius de grau mitjà aquelles persones que tinguin com a mínim 17 anys l'any 2020. I a la prova  d'accés als cicles formatius de grau superior s'hi poden presentar aquelles persones que tinguin com a mínim 19 anys l´any 2020.

La superació de la prova permet accedir als estudis professionals, millorar el currículum i les sortides laborals. A niell laboral la superació de la prova accés també té reconeixement.

El cost del curs és de 90 euros, 50 per la matrícula i 40 per al material. S'ha de pagar a l'Oficina d'Atenció ciutadana un cop s'hagi omplert la inscripció a l'Escola d'Adults.

^