ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet comptarà amb un nou curs de 1r d'ESO a l'Institut Sunsi Móra
PUBLICAT Dijous, 30.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

1r eso imatge webEl Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha autoritzat l’obertura d’un nou grup de 1r d’ESO a l’Institut Sunsi Móra, arran de gran nombre de sol·licituds de preinscripció que han rebut els dos instituts públics de Canet de Mar. 

En total, els dos centres educatius han rebut 176 sol·licituds de preinscripció. Fins ara, l’oferta de places entre tots dos era de 150. L’èxit educatiu dels nostres instituts fa que siguin molt demanats tant per alumnes de Canet com de fora del municipi.

Enguany aquest fet ha ocasionat que algunes famílies del nostre municipi haguessin de desplaçar els seu fills fora de Canet. L’Ajuntament de Canet de Mar i el Departament d’Ensenyament han treballat per poder revertir  aquesta situació i aconseguir places públiques a Canet per a tots els alumnes canetencs que l’han demanada.

Això vol dir que al curs 2019 -2020 hi haurà a Canet 7 línies de 1r d'ESO, tres a cada institut públic i una al Col·legi Yglesias.

Ara l’esforç se centra en les places de P3. Hores d’ara les AMPA de les escoles públiques, les escoles i l’Ajuntament continuen lluitant per aconseguir un segon grup de P3 a l’Escola Misericòrdia.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^