Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Marató de Sang de Canet aconsegueix 200 donacions. Gràcies!
PUBLICAT Dimecres, 15.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Donació de sang 2019La Marató de sang de Canet de Mar es va celebrar el passat dissabte 11 de maig a l’Institut Lluís Domènech i Montaner. En total, va comptar amb 201 participants que van ajudar a augmentar les reserves del Banc de Sang. Es tracta d’un bon índex de participació tot i que s’espera augmentar-lo de cara a la pròxima campanya.

L’índex de participació entre dones i homes va estar força igualat. Per edats, en canvi, no va estar-ho tant. Els que més van donar van ser els adults entre 45 i 54 anys, que van aconseguir una participació del 39,8%. Els que menys es van acostar al punt de donació van ser els joves de 18 a 24 i els majors de 65 anys.

Donació de sang 2019 Marató de sangUn cop finalitzada la jornada de donació, es va poder comprovar que les reserves de sang dels grups sanguinis que més van augmentar gràcies a aquesta Marató van estar els dels grups A Positiu i O Positiu.

La campanya d’enguany es va anomenar #sangfluencers. A través d’un hashtag i de diferents filtres, es convidava els usuaris a publicar a les xarxes la seva experiència amb la donació de sang i a animar a altres persones a fer-ho. L’objectiu principal era conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la donació de sang i, sobretot, de fer-ho regularment.

Si voleu més informació, podeu consultar la pàgina web del Banc de Sang i Teixits.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^