ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Educació i infància programa xerrades al Palauet
PUBLICAT Dilluns, 24.10.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Àrea d'Educació i Infància, en col.laboració amb l'Àrea de Benestar Social i la Diputació de Barcelona, ha programat per aquesta tardor, un cicle de xerrades adreçades a pares i mares de criatures de curta edat.

Les xerrades es fan a la llar d'infants municipal i són obertes a tothom. De fet, a la primera, que es va fer el dilluns 17 d'octubre , hi van assistir una trentena de familiars de nens i nenes, no només del Palauet, sinó també de petits que no van a l'escola municipal. Destacar la presència d'alguna àvia, la qual cosa posa de manifest l'interès dels més grans per l'educació dels néts i les nétes.

Les xerrades són a càrrec de la psicòloga Francis Carbonell. Després de la part introductòria sobre el tema central, té lloc un col.loqui en el qual els pares i les mares intercanvien experiències i demanen orientació i assessorament a la ponent.

Aquesta primera xerrada s'ha centrat en el joc dels infants. Sobretot en el joc dels més petits, dels nens de 0 a 3 anys. Tot i així també s'han tractat altres aspectes, com el joc entre germans.

La propera sessió serà el dilluns 21 de novembre a les 17.00 hores. El tema central serà la son i es tractaran tots els aspectes a tenir en compte: hàbits i rutines, alteracions de la son, l'espai destinat a dormir, etc.

Al febrer de 2006 es farà una tercera xerrada.

Informació publicada el dimarts 25 d'octubre de 2005

^