Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Fira Modernista de Canet es presenta al recinte modernista de Sant Pau
PUBLICAT Dilluns, 06.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Fira Modernista DomčnechEl recinte modernista de Sant Pau va acollir el divendres 26 d’abril la festa que dķna el tret de sortida al calendari de fires i festes modernistes de la demarcaciķ de Barcelona. Una de les que Turista modernista font: diputaciķ de Barcelonas’hi van presentar va ser la fira modernista de Canet de Mar que tindrā lloc del 13 al 15 de setembre i que girarā al voltant del cinema en čpoca modernista.

Durant la festa de presentaciķ, diverses persones vestides d'čpoca, entre elles canetencs i canetenques, van participar en una pelˇlícula rodada en el recinte de Sant Pau i amb ambientaciķ d’čpoca. Tots ells van acompanyar al protagonista: “El Turista modernista”. Una figura creada per la Diputaciķ de Barcelona que visitarā totes les fires modernistes per ilˇlustrar l’interčs que aquesta temātica té pel turisme actual. Una pelˇlícula muda en la qual hi reconeixerem cares conegudes a la nostra vila.

Fira modernista foto conjuntaLa Diputaciķ de Barcelona organitza i dķna suport a les fires amb l’objectiu de posicionar les comarques del territori com a destinaciķ modernista. També es donaran a cončixer els recursos i productes existents al voltant d’aquesta temātica. La nova orientaciķ del projecte s’engloba dins el concepte “El modernisme és molt més”.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^