ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El canetenc Quim Dotras, actor de la sèrie Acacias de TVE
PUBLICAT Dimecres, 02.01.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Quim Dotras Acacias imatge webAquestes setmanes podem veure, a la sèrie de Televisió Espanyola Acacias 38, un nou personatge que ens és ben conegut. És l'actor canetenc Quim Dotras Dulsat, que en aquesta ocasió interpreta al padre Guillermo, un nou personatge que amplia la llarga llista de papers que ens ha ofert en teatre, televisió, publicitat i cinema.

Acacias 38 està ambientada a finals del segle XIX i principis del XX. És una història de senyores i criades, de rics i pobres que s'emet cada tarda per TVE i que podem veure també a través de l'emissió a la carta.

Quim Dotras porta el teatre a la sang i n'ha fet tota la vida. Des de fa uns anys ha anat apareixent en divereses sèries televisives, com "Centro Médico", també a Televisió Espanyola o les catalanes "El cor de la ciutat" i "Ventdelplà". També ha participat a la pel·lícula per televisió "Les veus del Pamano" i en moltes campanyes i anuncis de publicitat.

Us convidem doncs a seguir-lo cada tarda a Acacias 38, on el podrem veure amb actors com Montse Alcoverro, Jaime Alday, David Muro o Marc Parejo.

^