Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obert el procés de solˇlicitud perquč una entitat gestioni el bar de l'envelat la Nit de Cap d'Any
PUBLICAT Dimecres, 28.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

envelat Vilˇla FloraL'Ajuntament de Canet obre de nou aquest any, el procés públic perquč una entitat del municipi pugui fer-se cārrec del bar de la festa de Cap d'Any que es fa a l'envelat de Vilˇla Flora. El servei implica venda de beguda i menjar embossat durant la revetlla de Cap d'Any. S'hi poden presentar totes les entitats de Canet que figurin inscrites al Registre Municipal d'Entitats i que desenvolupin tasques socials, juvenils, culturals, educatives o esportives en l’āmbit del municipi de Canet de Mar. Ho pot fer una entitat sola o bé vāries entitats presentant-s'hi de forma conjunta. S'haurā d'especificar els recursos que s'hi destinaran i com a mínim, hi haurā d'haver 10 persones que en formin part. Per tal de facilitar la rotaciķ, no hi poden optar les entitats que hagin gestionat el bar l'any passat. Només ho podran fer si l'adjudicaciķ queda deserta.

L'horari d'obertura de la barra és des de les 00.30 hores fins a les 6.00 hores del dia 1 de gener de 2019.

Les solˇlicituds per participar-hi s'han d'entrar al Registre situat a l' Oficina d'Atenciķ al Ciutadā, a l'edifici del carrer Ample, 11. El termini per fer-ho és el 12 de desembre de 2018.

Tota la documentaciķ necessāria, així com les condicions d'adjudicaciķ i els detalls tčcnics els trobareu al taulell d'anuncis de la seu electrōnica del web.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^