Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 19.08.2005

S'acosta la celebració de la festa petita de Canet. L'Ajuntament i les entitats veïnals tenen a punt el programa d'actes que comencen el 27 d'agost i s'allarguen fins ben entrat el setembre.

Santuari Misericòrdia El dia 8 de setembre, com cada any, l'atenció la centrarà el Santuari de la Misericòrdia, amb celebracions al voltant de la Mare de Déu. Fins al dia 7, hi haurà hagut, cada matí i cada tarda, les misses de la novena. La de la tarda la podreu escoltar en directe per Ràdio Canet.

La celebració de la Diada començarà a l'Ajuntament, amb l'acte institucional. Després s'anirà fins a la plaça 11 de Setembre per fer l'ofrena floral i ballar sardanes.

Plaça 11 de setembre 2002 Però aquests dies hi haurà molt més. Tornen per segon any, la setmana intercultural organitzada per Creu Roja i els premis Sàlvia de poesia. Per desè any tindrem pollastrada i ball la nit del 10 de setembre i la tarda de l'11, la dinovena edició de la cuita de cargols. També la tercera festa SKALOCAL per a la diversitat, animació infantil, escacs, campionat de truc i nit musical a la riera Sant Domènec, amb els grups SHALOM i N'GAI N'GAI.

Les entitats que tenen a veure amb l'organització dels actes d'aquesta festa petita són:
AV 11 de Setembre, ADAK, Consell de Joves, ACPO, Amics de la sardana, Sàlvia, Creu Roja, Moixons Llepafils, Secció Jove de la Parròquia, Club Escacs Canet i l'Orfeó Misericòrdia.


Consulteu dies, hores i llocs al programa editat per l'Ajuntament.


Fotografies: imatge del Santuari -Arxiu Municipal- i ofrena floral de l'any 2002 -Studi Fotogràfic 11 Setembre-

Informació publicada el divendres 19 d'agost de 2005