Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dissabte
02.07.2005
22:00h
 
Festa Major 2005

Els pinzells tornen a treballar de nit

Ja són cinc anys d'aquest concurs organitzat per Artenac, on els artistes han de pintar algun espai de la part històrica del poble amb la particularitat que ho han de fer de nit. Les condicions per participar al concurs són molt clares: pintar un quadre en un determinat temps i no utilitzar el color negre fabricat industrialment. Durant el concurs, que es farà el 2 de juliol, els membres de l´organització aniran visitant els pintors per oferir-los avituallament.
El concurs de pintura golfa l´any passat va atraure 35 pintors de diverses localitats catalanes, la majoria dels quals eren de la província de Barcelona.
Un cop finalitzat el concurs, la totalitat de les obres quedaran exposades a la Casa museu Domènech i Montaner durant una setmana, ja que el diumenge 10 de juliol es donarà el premi del jurat, de 600 euros, i diversos diplomes i accèssits. A més a més, tindrà lloc la subhasta dels quadres exposats. Un acte presentat de manera original i divertida on els mateixos pintors seran els qui posin el preu de sortida de les seves obres.


Escrit del Butlletí d'Informació Municipal Viure Canet