ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Festa Major 2005
PUBLICAT Dimarts, 14.06.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell festa major 2005Dissabte 18 de juny totes les llars de Canet han rebut una edició especial del butlletí Viure Canet, amb informació detallada de tots els actes que omplen la Festa Major d'enguany.

 Els actes arrenquen el dimecres 22 de juny amb la inauguració de l'exposició col.lectiva de Sant Pere. Després de la celebració de Sant Joan, tindrem teatre el divendres i la nit màgica dissabte. Aquesta darrera és la gran novetat d'aquest any, que portarà a Canet un ampli programa d'espectacles a l'aire lliure al voltant del foc, la dansa, la màgia i la música.

Sant Joan i la nit màgica marquen l'inici de la festa. A partir d'aquí i fins ben entrat el juliol, l'Ajuntament i nombroses entitats locals tenen a punt un bon grapat d'actes i activitats per a tothom.

CastellersHi haurà teatre, sardanes, fires, exposicions i activitats esportives. Especialment pels nens trobem els tallers de cultura popular i diversos espectacles, com el Circ de paper del diumenge 26 o la ballaruga de balls del 2 de juliol. Una altra novetat és l'espectacle de varietats del diumenge 3 de juliol.

I no ens oblidem del que ja és habitual: focs, serenata, ofici de Sant Pere, concert de música clàssica, gegants i castells (3 de juliol), passejada nocturna i pintura golfa (2 de juliol), musclada i havaneres (9 de juliol) ...

La rierada aquest any es farà al mar (10 de juliol). Aquesta alternativa a la baixada tradicional per la riera s'ha triat per no malbaratar l'aigua en un any de sequera. Les pubilles i els hereus s'escolliran la nit del 16 de juliol a l'Envelat. L'entrada serà gratuïta. També ho seran la majoria d'espectacles i balls d'envelat. Destacar que el dia de Sant Pere, el ball de Festa Major, es farà a la riera Sant Domènec.

La inauguració de la riera Buscarons, prevista pel dia de Sant Pere, s'ha hagut d'ajornar a causa de problemes amb el subministrament de la pedra de les voreres. Les obres han fet variar també el recorregut d'alguns actes.

Trobareu tot el detall dels actes al programa de Festa Major 2005 i al butlletí d'informació municipal Viure Canet.


Informació publicada el dilluns 20 de juny de 2005

^