Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dissabte
02.07.2005
21:30h
 
Festa Major 2005


La passejada nocturna: nous racons del poble per redescobrir

El 2 de juliol arriba un dels actes més multitudinaris de la Festa Major: la passejada nocturna per la història de Canet. Enguany arriba a la cinquena edició i presenta novetats. Una d´elles és que començarà a la plaça Macià, enlloc de l´Ateneu, amb una espectacular encesa de la façana de l´església. Pel que fa als espais del recorregut se n'afegeixen de nous, com ara la font del gossos, les escales del Sant Crist i el barri del Castellet, on es visitarà part de la muralla que va donar nom al barri. La cosa no queda aquí, perquè l'organització té previst mostrar-nos els fonaments originals del temple de la Misericòrdia, que daten del segle XV i que actualment es troben sota terra.

Es preveu que enguany hi acudeixin unes 600 persones, que l´organització dividirà en tres grups. El sistema d´inscripció també presenta novetats, ja que aquest any, quan es faci efectiva –al preu de 2 euros- es lliurarà un tiquet necessari per tal de poder tenir el mocador i menjar la coca i la síndria que es donarà a tothom.

Tot plegat acabarà a la riera Sant Domènec, amb una  ballada de sardanes. És una activitat que ja s'ha convertit en un clàssic de la Festa Major, gràcies a l'esforç de moltes entitats del poble que col.laboren desinteressadament.

Text inclòs al butlletí d'informació municipal Viure Canet


nota de premsa