ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local publica les xifres de les incidències dels dies de revetlla, Festa Major i Canet Rock
PUBLICAT Dijous, 06.07.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

La Policia Local ha dut a terme més de trenta intervencions durant la revetlla de Sant Joan, la Festa Major i el Canet Rock. A banda s'han compabilitzat també les actuacions de Policia assistencial i de circulació durant la celebració del Canet Rock. Aquest és el recull de les incidències policials d'aquests esdeveniments:

Revetlla de Sant Joan i Festa Major

23/03/2017:

- A les 22.50 hores al carrer Francesc Parera, hi va haver un petit foc a l'interior d’un solar, que la Policia Local va sufocar.
- A les 23.10 hores a la Via Figuerola, va caure una branca gran d’un arbre. S’activa Bombers per restablir seguretat.

Dia 24/06/2017

- A les 00.50 hores al carrer Sant Antoni, es va produir un robatori amb força en un domicili, en grau de temptativa. Un veí va trucar a la Policia Local, va donar l’avís i va descriure uns dels autors. Una patrulla no uniformada de la Policia Local  va localitzar a un individu que coincidia totalment amb la descripció i estava molt neguitós, i es va procedir a la seva detenció.

- A les 03.22 hores, en una guingueta del Passeig Marítim, s'informa d’una baralla. Hi ha una persona amb un trau al cap, s’ofereix assistència mèdica, que rebutja, i s'informa dels tràmits per fer denúncia.
- A les 04.20 hores al passeig Marítim, zona de barraques, s'informa d’una baralla. Hi ha una persona que diu que li han llençat una ampolla, però no presenta cap ferida, ni té descripció de l’autor.
- A les 06.24 hores al passeig Marítim, zona de la riera  de la Torre, s'informa d’una baralla. Els agents no hi localitzen ningú i tampoc als telèfons que han fet la trucada.
- A les 20.09 hores al passeig Marítim, davant la riera  de la Torre, es troba la tanca de senyalització viària cremant-se.
- A les 20.30 hores al carrer Balmes, s'informa d’una dona que requereix assistència mèdica, està desorientada degut a la ingesta de medicaments i alcohol.

Durant el servei d’aquest dia s'han fet 4 denúncies per Ordenança Civisme i Convivència Ciutadana de Canet de Mar.

Dia 25/06/2017

- A les 00.45 hores al carrer del Mar, una patrulla no uniformada de la Policia Local  va localitzar a un individu que es dedicava a la venda de substàncies estupefaents. Se'l va detenir per un delicte contra la salut pública.

- A les 06.38 hores al carrer Vall, s'informa d’una baralla al pas subterrani. Hi ha molta gent per la zona però no s'hi detecta cap baralla.
- A les 14.26 hores al carrer Vall, es rep avís d’un nen estranger perdut. Es localitza als seus responsables a la casa de colònies germans Torrent.

Dia 26/06/2017

- A les 17.35 hores a l’av. Maresme, una persona que destorba la tranquil·litat veïnal, es identificat i denunciat per incompliment de l'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana de Canet de Mar.
- A les 22.55 hores a la riera Gavarra, informen d’una paperera que crema. El foc es sufocat per la Policia Local.

Dia 29/06/2017

Durant el servei d’aquest dia es duent a terme 3 denúncies per venda ambulant sense permís i es decomissa el material.


Incidències policials del Canet Rock 2017

Serveis de Policia Administrativa

- 8 denúncies per incompliment de l'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana de Canet de Mar.
- 2 denúncies per consum i tinença d’estupefaents a la via pública.
- 2 inspeccions de terrasses d’establiments públics amb permís amb motiu del Canet Rock.
- 1 denúncia per venda ambulant sense permís i decomís del material.

Serveis Policia Assistencial

Els serveis sanitaris de Creu Roja van realitzar 161 serveis. La major part es van fer dintre del recinte del concert, per cops, caigudes, problemes respiratoris, alcohol, etc.
La Policia Local va col·laborar en alguns d'aquests serveis, com ara en el cas de menors que havien begut alcohol, de qui es localitzava els pares i se'ls lliurava els menors.
També es va col·laborar en un servei per assistir una dona embarassada que, en sortir del concert, va començar a tenir contraccions.

S’està procedint a retornar els objectes trobats el dia del concert: una cartera amb documents i targetes, un clauer, 7 telèfons mòbils i 21 DNI.

Serveis Policia de Seguretat

No va haver cap baralla durant l’esdeveniment.

Serveis Policia Circulació

Des de les 9.00 hores del dissabte 1 de juliol es van fer punts de circulació a la zona del concert, Via Cannetum en els dos sentits, així com diferents punts del municipi. Per tal mantenir la zona de seguretat pròxima al concert establerta aquest any, es va dirigir la circulació als pàrquings públics, i es controlava el trànsit de vianants pel poble. Hi va haver problemes de circulació, sobretot entre les 17.00 i les 19.00 hores, ja que hi havia molta circulació a la carretera N-II, en direcció a la zona del concert, i en aquestes hores les entrades a Canet des de la C-32 estaven tallades.També hi va haver embusos entre les 06.30 i les 7.15 hores del diumenge, ja que les vies d'accés a l'autopista havien d’absorbir la majoria dels 1.500 vehicles que sortien al mateix temps de Canet.

^