ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Festa de cloenda d'educació per a la mobilitat segura
PUBLICAT Dijous, 16.06.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest dissabte 18 de juny tindrà lloc, a Vil.la Flora, la festa que posa punt i final a la temporada 2004-05 de les classes d'educació cívica i viària que fan tots els escolars de Canet.

L'Educació per a la mobilitat segura és un dels projectes més importants de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, perquè els nens i les nenes són els futurs conductors i són també els vianants més vulnerables. L'objectiu de la Policia Local, responsable dels cursos, és educar-los perquè coneguin les normes bàsiques de circulació i es comportin amb civisme i respecte a la via pública.

mostra d'entitats seguretat vial Aquest 18 de juny no s'oblidarà tot el que s'ha après durant el curs. Per això, tot fent gresca, podran participar en una gimcana els grans i al parc de trànsit els petits. També hi haurà tallers, exposicions, una representació teatral i el segon concurs de dibuix.

La Policia Local organitza la festa conjuntament amb les àrees d'Educació i Infància i de Cultura i amb les entitats locals Casal d'Estiu, Trastos, ACCAI i el Consell de Joves.

El programa de la jornada és el següent:

  • 9.00 hores: Inici de la Gimcana
  • 10.00 hores: Inici dels tallers i del parc de trànsit
  • 12.00 hores: Representació teatral: Bona nit pintoret -editat per la Policia Local de Mataró-. Hi col.labora la Mercè Estarlich i nens i nenes de Canet
  • 13.00 hores: Recompte de vots i lliurament dels premis i els obsequis del II Concurs de dibuix i de la I Gimcana d'Educació per a la mobilitat segura

visita col·legi Santa Rosa de Lima a la comissaria
Joan Corredera és l'agent que imparteix els cursos als escolars de Canet

Informació publicada el dijous 16 de juny de 2005

^