ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pàrquing de la riera Gavarra: Inici de les obres
PUBLICAT Dilluns, 30.05.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El 6 de juny de 2005 començaran els treballs de l'aparcament subterrani de la riera Gavarra. Això vol dir que, a partir d'aquesta data, ja no es podrà estacionar en aquest espai.

El Ple Municipal del 31 de març va aprovar l'adjudicació e les obres a l'empresa Inver Mercury, s.l. que ha fet, entre d'altres, aparcaments com el del Passeig Marítim de Santa Susanna.

Durant el temps que duri l'obra, la previsió és que siguin uns 10 mesos, l'Ajuntament tindrà especial cura de la zona, sobretot pel que fa  a la circulació i els aparcaments per tal que les obres afectin al mínim possible el dia a dia dels veïns.

presentació de l'aparcament 2005 La presentació pública del projecte es va fer el 6 de maig passat en un acte a l'Escola Universitària de Teixits de Punt. Hi van assistir més de dues-centes persones interessades a conèixer de primerà mà com serà l'espai i, sobretot, com funcionarà la gestió de l'aparcament.

L'alcalde Joaquim Mas i el senyor Lluís Turró, president d'Inver Mercury van presentar el projecte i l'arquitecte Jordi Goula i l'advocat Joaquim Salva, van donar-ne els detalls tècnics i jurídics.

L'aparcament tindrà dues plantes, amb cabuda per a 423 vehicles, 325 en règim de concessió administrativa i 98 en règim de rotació (pagament per fracció de temps).

La concessió administrativa és a 50 anys durant els quals  els adjudicataris poden fer ús il.limitat de l'espai d'aparcament, el poden vendre, llogar o cedir a tercers.
El preu de cada plaça és de 13.200 euros més iva. Actualment s'estan signant ja els primers contractes. La prioritat en l'elecció de la plaça és segons l'odre de sol.licitud feta a l'Ajuntament.

aparcament de la riera Gavarra abans de les reformes de la plaça Univeristat
La zona d'aparcament avui


Informació publicada el dimarts 31 de maig de 2005

^