ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Superem amb nota el primer dia de recollida porta a porta
PUBLICAT Dimarts, 03.05.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El dilluns 2 de maig hem iniciat la implantació del nou model de recollida selectiva porta a porta. La fracció recollida han estat envasos i embalatges i la resposta de la població ha estat molt satisfactòria.

S'han recollit 1.420 kg d'envasos que es porten a una planta de triatge de Santa Maria de Palautordera. Entre un 80 i un 90% de les bosses que hi havia al carrer contenien només envasos. Al 10% restant, se'ls ha avisat amb unes etiquetes que indicaven que hi havia anomalies. Aquestes bosses no s'han recollit i els punts on s'han trobat s'anotaran als fulls d'incidències que la Regidoria de Medi Ambient està elaborant per fer un seguiment del sistema porta a porta.

Els operaris sabien que el residu era el correcte, bàsicament pel pes. Els envasos pesen poc i si hi ha vidre o matèria orgànica s'aprecia de seguida.

També ha funcionat correctament la recollida de bolquers, que recordem que es poden llençar cada dia identificant les bosses amb unes etiquetes carbasses que us donaran a l'Oficina del porta a porta del carrer de la Font.

La majoria d'incidències s'han detectat l'endemà, ja que moltes persones tenen l'hàbit de llençar les escombraries al matí. Els llocs on abans hi havia contenidors s'hi han trobat bosses, moltes d'elles amb la brossa barrejada.

Ara és el torn de paper i cartró i de la matèria orgànica que, recordem, és l'única que s'ha de dipositar als cubells que ha donat l'Ajuntament. Actualment encara hi ha una petita part de la població que no té el cubell, la majoria segones residències.

etiqueta d'avís del calendari de la recollida selectiva
Aquest és l'avís que trobareu a la bossa si no dipositeu la fracció corresponent

calendari particulars
àrees d'emergència
iglús de vidre

 
Oficina d'informació del porta a porta: carrer de la Font, 8. Telèfon: 93 794 33 12. Horari maig i juny: de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 hores i dissabte de 10.00 a 13.00 hores

Informació publicada el dimarts 3 de maig de 2005

^