Botķ que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres
21.10.2016
19:00h
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Xerrada “La llengua de signes catalana en una societat multilingüe” a cārrec de Jordina Sánchez Amat i Gabriela Cuadros Ibargüen
Activitat del Correllengua 2016
Lloc
Sala Cultural Ramon de Capmany
Ho organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratuīt
Tipus d'acte
Conferčncia

Totes les persones sordes signen? Per quč malgrat ser una llengua completament accessible per als infants sords no se´n promou l´exposiciķ entre aquesta poblaciķ? En la xerrada, Jordina Sánchez Amat presentarā la situaciķ de la llengua de signes catalana a Catalunya i Gabriela Cuadros Ibargüen compartirā la seva experičncia com a jove sorda signant. A través d´aquestes dues mirades, que se centraran primordialment en l´āmbit educatiu, ens interessarem per alguns aspectes de la salut d´aquesta llengua prōpia de Catalunya.

Jordina Sánchez Amat és Doctora en Educaciķ per la UAB, l'any 2015 va defensar la tesi doctoral "Llengua de signes i llengua escrita en la modalitat educativa bilingüe i en la intervenciķ amb l'infant sord", en el marc del programa de doctorat en Educaciķ de la Universitat Autōnoma de Barcelona; actualment és investigadora postdoctoral al Departament de Traducciķ i Cičncies del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra.

L'acte comptarā amb servei d'interpretaciķ simultānia catalā / llengua de signes catalana (LSC) i ha estat organitzat amb la colˇlaboraciķ del laboratori de llengua de signes catalana de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i del Centre de Persones Sordes del Maresme a Matarķ.

Més informaciķ a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^