ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres
19.02.2016
19:30h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Projecció del documental: Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció i col·loqui amb Aleix Cardona de Som Països Catalans
Un documental centrat en la construcció nacional dels Països Catalans
Lloc
Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Cinema

Un mapa en moviment és un treball documental que centra la seva mirada en la construcció cultural, política i social dels Països Catalans; i on a partir d´una sèrie d´entrevistes a activistes culturals, músics, i representants de casals, ateneus, i projectes educatius i comunicatius de tots el país, i que a més ho estan fent des d'àmbits i realitats polítiques i geogràfiques molt diverses, ens permetrà comprovar com això que anomenem els Països Catalans és una realitat que es construeix en el dia a dia.

Al documental també s'hi arrepleguen les opinions de persones que s'han destacat en la defensa del marc nacional respecte a la construcció nacional i a la situació per la qual travessa el país. En total vint-i-quatre entrevistes en un recorregut de més de dos mil quilòmetres que ens durà des de Sueca a Algemesí passant per ciutats i poblacions de tota la geografia dels Països Catalans.

El documental s'estructura a partir d'una trama argumental senzilla. Una persona fa un viatge on recorre els Països Catalans en moto. Passant per diferents poblacions, el protagonista entrarà en contacte amb diferents persones, col·lectius i iniciatives que li explicaran les seues reflexions, projectes i les lluites que duen endavant.

Es tracta, doncs, d'un recorregut que permetrà veure com, malgrat les divisions administratives, els impediments polítics i els intents de confrontació, això que anomenem Els Països Catalans són un projecte realitzable des del dia a dia.

Som Països Catalans va iniciar una ambiciosa campanya de micromecenatge per fer possible “Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció″, superant els 10.000€ necessaris per finançar el projecte.

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet

^