ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la urbanització de la riera Buscarons
PUBLICAT Dimecres, 19.01.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El dilluns 24 de gener comencen els treballs per a la urbanització de la riera Buscarons de Canet.

Abans, aquest divendres 21 de gener a les 9 del vespre, hi haurà una sessió informativa per explicar a la població com es desenvoluparan els treballs i com afectaran al dia a dia de veïns i comerços.

Aquesta riera es convertirà així en un dels eixos comecials i d'oci més importants de Canet. Després de la urbanització de la riera Sant Domènec i l'inici dels treballs a la Buscarons, només quedarà per urbanitzar la riera Gavarra.

vista de la riera Buscarons abans de les reformesL'Ajuntament ha sol.licitat subvencions per a la urbanització de les rieres de Canet. Ara fa poc més d'un mes rebíem confirmació de la inclusió de Canet al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per al període 2004-2007.  Per la riera Buscarons hem rebut 200.000 euros i per la riera Gavarra rebrem al 2006, 300.000 euros.

També el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) ha atorgat una subvenció de 100.000 euros per a la urbanització de la riera Buscarons. El pressupost total de l'obra és de 543.493 euros.

Les obres duraran uns sis mesos. La previsió és que estiguin enllestides al començament de l'estiu. El canvi que experimentarem serà molt important. Es donarà prioritat als vianants, amb voreres més amples i petits trams ajardinats. No s'impedirà la circulació de vehicles, però sí l'aparcament. 

Mentre durin les obres, l'aparcament al centre històric serà d'horari limitat, com ho és ja el del voltant de la Plaça Mercat. L'Ajuntament segueix treballant per tirar endavant l'aparcament subterrani de la zona de Ca l'Eusebi, a la part final de la riera Gavarra. De moment, en aquest espai hi ha aparcament per un centenar de vehicles.

Sessió informativa de les obres de la riera Buscarons
Divendres 21 de gener de 2005
21.00 hores
Aula Magna de l'Escola Universitària de Teixits de Punt


Informació publicada el dimecres 19 de gener de 2005

^