ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Primer Consell Municipal de Medi Ambient
PUBLICAT Dimarts, 11.01.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

dibuix pensador amb brossaAquest dijous tindrà lloc a la Masoveria de Vil.la Flora el primer Consell Municipal de Medi Ambient.

S'hi han convocat totes les entitats i les associacions locals, inclosos els partits polítics i els representants dels centres docents de Canet.

La regidora Sílvia Tamayo manifesta que aquest és un bon moment per engegar una iniciativa com aquesta, ja que el 2005 serà un any decisiu per al Medi Ambient a la nostra població.

El projecte de recollida selectiva porta a porta, encapçala la llista de millores ambientals previstes per l'Ajuntament durant aquesta legislatura. Es tracta d'aconseguir una major sostenibilitat essent respectuosos amb l'entorn natural.

debats mediambientals juliolAquest estiu, després que les llars rebessin el butlletí Canet ambiental van tenir lloc els debats ciutadans, que van comptar amb la participació d'un bon nombre de canetenques i canetencs interessats en les diferents propostes de recollida selectiva al municipi.

El Consell Municipal de Medi Ambient serà un òrgan de debat i intercanvi d'idees que, al igual que el Consell Municipal de Cultura, que ja fa dos anys que es va constituir, fomentarà la participació ciutadana i l'associacionisme local.

Consell Municipal de Medi Ambient
Dijous 13 de gener de 2005
21.00 hores
Masoveria de Vil.la Flora


Informació publicada el dimarts 10 de gener de 2005

^