ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Residència Guillem Mas cobreix dues vacants gràcies a la borsa de treball de Promoció Econòmica
PUBLICAT Dimarts, 25.03.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Residència Guillem Mas - imatge d'arxiu de comunicacióL'Ajuntament disposa d'un servei d'orientació i inserció laboral que es du a terme des de l'Àrea de Promoció Econòmica. Es tracta del Servei Local d'Ocupació, que està adherit a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona. Estar-hi inscrit facilita que es rebin accions de suport a l'hora de buscar feina, es puguin fer cursos de formació específica i també figurar a la borsa de treball com a demandants de feina. Aquest servei es posa a disposició de les empreses i les organitzacions a l'hora de buscar personal quan en tinguin necessitat.

I això és el que ha fet la Residència geriàtrica Guillem Mas per cobrir dues places de substitució del personal del centre en període de vacances. Des de la Residència s'ha contactat amb Promoció Econòmica i el Servei Local d'Ocupació ha avisat sis persones que s'ajustaven a les característiques demanades pel centre. Les proves de selecció, que han consistit en una prova teòrica de coneixements i una entrevista personal, les han fet des del centre. Finalment s'han escollit dues treballadores amb experiència ja en el sector de la geriatria i treballaran tot aquest any fent les substitucions del personal en plantilla durant els períodes de vacances.

La Guillem Mas és una fundació privada sense ànim de lucre. Compta amb un Patronat del qual n'és president l'alcalde de Canet. És un equipament dedicat a la cura i atenció de les persones grans i funciona com a residència geriàtrica.

^